Glazenachterwanden.nl

Keukenwanden met ontwerp

Kies hieronder uw gewenste ontwerp/product en onthoud het ontwerpnummer/ fotonummer die u in de webshop kunt intoetsen met de benodigde maten om zo uw bestelling door te geven. De meeste ontwerpen zijn geschikt voor lange keukenwanden 250 cm – 500 cm. Korter is ook mogelijk, dan zal het ontwerp moeten worden bijgesneden. Het ontwerp wordt altijd passend gemaakt in uw maat en u zult altijd een voorvertoning krijgen van het gekozen ontwerp. 

Abstract

Bloemen/ Planten

Dieren

Fruit/ etenswaar/ drinken

Landschappen/ natuur

Diverse muurmotieven

Steden/ gebouwen

 

Glazen achterwand keuken

Ontdek de vele voordelen van een glazen achterwand voor in de keuken. Niet alleen voegt een glazen keuken achterwand een prachtig esthetisch element toe aan jouw keuken, maar het biedt ook functionele voordelen die jouw kookervaring naar een hoger niveau tillen.

Onze hoogwaardige glazen keukenachterwand creëert een naadloze en moderne uitstraling, waardoor jouw keuken direct wordt getransformeerd. Daarnaast is glas als materiaal duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Dankzij het gladde oppervlak van de glazen achterwand voor in de keuken kun je gemakkelijk spatten en vlekken verwijderen, waardoor jouw keuken altijd stralend en hygiënisch blijft.

Bovendien zorgt een glazen achterwand keuken voor een optimale lichtreflectie, waardoor jouw keukenruimte optisch groter en helderder lijkt. Bij glazenachterwanden.nl combineren we onze expertise met hoogwaardige materialen, zodat jouw glazen achterwand voor in de keuken niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Laat jouw keuken schitteren met een glazen keukenachterwand!

Vraag vrijblijvend een offerte aan