Glazenachterwanden.nl

Keuken achterwand van glas

keuken-achterwand-van-glas

Keuken achterwand van glas

Een keuken achterwand van glas is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Het is namelijk makkelijk schoon te maken en beschermt de muur tegen vetvlekken en andere vormen van vuil. Daarnaast geeft een glazen achterwand uw keuken een moderne uitstraling en zorgt het voor extra lichtinval.

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Voordelen van een keuken achterwand van glas

  • Makkelijk schoon te maken: Een keuken achterwand van glas is eenvoudig schoon te maken met een doekje en wat water. Zo blijft uw keuken altijd hygiënisch en fris.
  • Beschermt de muur: Een glazen achterwand beschermt uw muur tegen vetvlekken, water en andere vormen van vuil. Zo blijft uw keuken er altijd netjes uitzien.
  • Stijlvol: Een keuken achterwand van glas geeft uw keuken een moderne en luxe uitstraling. Er zijn verschillende kleuren en afwerkingen beschikbaar, zodat u de achterwand perfect kunt laten aansluiten op de rest van uw interieur.
  • Extra lichtinval: Doordat glas licht doorlaat, zorgt een keuken achterwand van glas voor extra lichtinval in uw keuken. Dit creëert een ruimtelijk gevoel en zorgt voor een aangename sfeer.

 

Hoe wij u kunnen helpen

Bij glazenachterwanden.nl hebben we een ruime keuze aan glazen achterwanden voor in de keuken. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen, kleuren en afwerkingen, zodat u de achterwand volledig naar uw wensen kunt samenstellen. Onze achterwanden worden op maat gemaakt en kunnen eenvoudig worden geplaatst. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies op maat en een snelle levering.

Kies voor een keuken achterwand van glas en geniet van een moderne, stijlvolle en praktische toevoeging aan uw keuken!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Glazen Achterwanden in een RAL kleur

Bij Glazenachterwanden.nl bieden wij u een uitgebreid assortiment aan van glazen achterwanden voor in uw keuken. Naast de standaard transparante varianten bieden wij ook de mogelijkheid om uw glazen keuken achterwand in elke gewenste RAL-kleur te laten maken. Met meer dan 100 kleuren om uit te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat uw keuken er fantastisch uit zal zien.

glazen-achterwanden-ralkleuren

Of u nu op zoek bent naar een subtiele kleur die past bij uw interieur of juist wilt gaan voor een opvallende kleur die uw keuken laat opvallen, bij Glazenachterwanden.nl bent u aan het juiste adres.

Bekijk de RAL kleuren

 

Offerte aanvragen?

Bij Glazenachterwanden.nl kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw gewenste glazen achterwand keuken. Onze ervaren en deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden en om samen met u de beste keuze te maken voor uw keuken. Het aanvragen van een offerte is bij ons geheel kosteloos en verplicht u tot niets. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste glazen achterwand voor uw keuken een belangrijke beslissing is en daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om eerst een offerte aan te vragen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Wacht niet langer en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan bij Glazenachterwanden.nl.

Vraag vrijblijvend een offerte aan