Glazenachterwanden.nl

Glazen achterwand onderhoud

glazen-achterwand-keuken

Glazen achterwand onderhoud

Een glazen achterwand is niet alleen stijlvol en praktisch, maar ook eenvoudig in onderhoud. In deze pagina leest u alles wat u moet weten over het onderhoud van uw glazen achterwand. Van dagelijkse schoonmaaktips tot het verwijderen van hardnekkige vlekken, bij glazenachterwanden.nl geven we u graag advies over het onderhouden van uw glazen achterwand.

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Dagelijks onderhoud van uw glazen achterwand

Een glazen achterwand is eenvoudig schoon te maken en blijft daardoor altijd hygiënisch en fris. Voor dagelijks onderhoud kunt u het beste een zachte doek en een mild schoonmaakmiddel gebruiken. Wij adviseren om het schoonmaakmiddel te verdunnen met water, om zo strepen te voorkomen. Vermijd schurende schoonmaakmiddelen, zoals schuursponsjes of schuurmiddel, omdat deze de glazen achterwand kunnen beschadigen.

 

Het verwijderen van hardnekkige vlekken

Mocht u toch te maken krijgen met hardnekkige vlekken, dan zijn er verschillende manieren om deze te verwijderen. Zo kunt u bijvoorbeeld een mengsel van azijn en water gebruiken om kalkaanslag te verwijderen. Een ander handig middel is baking soda, dat u kunt mengen met water tot een pasta om vlekken te verwijderen. Let op dat u bij het verwijderen van vlekken geen schurende schoonmaakmiddelen gebruikt, omdat deze krassen op de glazen achterwand kunnen veroorzaken.

 

Voorkomen van krassen op uw glazen achterwand

Een glazen achterwand is over het algemeen krasbestendig, maar het is altijd verstandig om voorzichtig te zijn met scherpe voorwerpen. Plaats bijvoorbeeld geen scherpe messen of pannen tegen uw glazen achterwand en gebruik geen schurende schoonmaakmiddelen.

 

Kies voor een glazen achterwand van glazenachterwanden.nl

Bij glazenachterwanden.nl kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit glas en vakmanschap. Onze glazen achterwanden zijn niet alleen stijlvol en praktisch, maar ook eenvoudig in onderhoud. Wij adviseren u graag over het onderhoud van uw glazen achterwand en bieden u de beste tips en adviezen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze glazen achterwanden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Offerte aanvragen?

Bij Glazenachterwanden.nl kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw gewenste glazen achterwand keuken. Onze ervaren en deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden en om samen met u de beste keuze te maken voor uw keuken. Het aanvragen van een offerte is bij ons geheel kosteloos en verplicht u tot niets. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste glazen achterwand voor uw keuken een belangrijke beslissing is en daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om eerst een offerte aan te vragen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Wacht niet langer en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan bij Glazenachterwanden.nl.

Vraag vrijblijvend een offerte aan