Glazenachterwanden.nl

Glasplaten Keuken

glasplaten-keuken

Glasplaten Keuken

Glasplaten in de keuken zijn tegenwoordig een populaire keuze vanwege de vele voordelen die ze bieden. Naast hun stijlvolle uitstraling, zijn glasplaten duurzaam, hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Een glazen achterwand is bestand tegen hitte en vochtigheid, waardoor het perfect is voor de keuken. Of u nu een klassieke of moderne keuken heeft, glasplaten zijn een uitstekende optie om uw keuken een unieke uitstraling te geven.

Bij glazenachterwanden.nl bieden wij een uitgebreid assortiment aan opties en mogelijkheden aan voor glazen platen in de keuken, maar ook vele voordelen. Zo hanteren wij aantrekkelijke prijzen voor onze producten, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Bovendien kunnen wij snelle levertijden garanderen, zodat u spoedig kunt genieten van uw nieuwe keuken. Met een keuze uit meer dan 500 miljoen foto’s, vindt u bij ons altijd wel iets dat aansluit bij uw persoonlijke stijl.

Daarnaast verzorgen wij niet alleen het inmeten van uw keuken, maar leveren wij ook door heel Nederland en staan wij garant voor transport en verzending. Dit alles doen wij in samenwerking met de beste glasleveranciers van de hoogste kwaliteit, waardoor er altijd 5 jaar zit op onze producten.

Bekijk de collectie

 

Offerte Aanvragen

Bent u op zoek naar een prachtige glazen plaat voor uw keuken? Wacht niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan bij glazenachterwanden.nl. Onze op maat gemaakte offertes bieden u een duidelijk beeld van de kosten voor uw specifieke project, zodat u de juiste beslissing kunt nemen.

Klik nu op de knop hieronder en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw droomkeuken!

Offerte aanvragen

 

Glazen Platen Keuken

Wij bieden een breed scala aan opties en mogelijkheden voor glazen platen in de keuken, waardoor uw keuken een moderne uitstraling krijgt en uw ruimte optisch vergroot wordt.

Waarom glasplaten in de keuken?

Glasplaten zijn een prachtige oplossing voor uw keuken, omdat ze duurzaam, hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken zijn. Een glazen plaat is bestand tegen hitte en vochtigheid, wat het perfect maakt voor de keuken. In vergelijking met traditionele tegels blijft een glazen achterwand jarenlang mooi en is het een stijlvol alternatief.

Ruimtelijk & lichtheid

glasplaten-keuken

Een glazen plaat geeft uw keuken een effect van ruimtelijkheid en lichtheid. Hierdoor lijkt de ruimte groter dan normaal en creëert het een gevoel van openheid. Dit is vooral handig in kleine keukens, waar de extra ruimte zeer welkom is. Een glazen achterwand past ook perfect in open keukens, waarbij er een naadloze overgang is tussen de inrichting van de keuken en de woonkamer.

Opties & mogelijkheden

Bij glazenachterwanden.nl bieden wij een breed scala aan opties en mogelijkheden voor glazen platen voor in de keuken. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren en grafische afbeeldingen om uw achterwand aan te passen aan uw persoonlijke stijl en smaak. Bovendien bieden wij ook maatwerkoplossingen aan, Zodat uw glazen achterwand perfect past bij uw keukenafmetingen en interieurontwerp. Onze glasplaten worden op maat gesneden en aangepast aan uw wensen, waardoor u de vrijheid heeft om een unieke en persoonlijke keuken te creëren.

Bekijk inspiraties

 

Installatie & onderhoud

Wij bieden niet alleen glazen keuken platen van hoge kwaliteit, maar we zorgen ook voor een professionele installatie. Onze installateurs hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van glazen achterwanden en zorgen voor een perfecte afwerking. Bovendien is het onderhoud van een glazen plaat heel gemakkelijk. U kunt het eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek en een mild reinigingsmiddel, waardoor uw keuken er altijd fris en schoon uitziet.

Kies voor een glazen plaat in uw keuken en geniet van de vele voordelen. Bij glazenachterwanden.nl helpen we u graag bij het kiezen van de perfecte glazen achterwand voor uw keuken en zorgen we voor een professionele installatie en uitstekende service.

Offerte aanvragen